Kezdőlap

47_4558374-1_small

Köszöntő

Kalotaszentkirály lakói nevében nagy szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján. Öröm számunkra, hogy ellátogat honlapunkra, s reméljük, hasznos információkat talál községünkről.

Honlapunk teljes képet próbál nyújtani a község múltjáról, jelenéről, az intézményekről, civil szervezetekről, egyházakról, hagyományainkról, az itt élők foglalkozásáról, kulturális és közéleti programjainkról. Az érdeklődők a helyi és a környékbeli turisztikai látványosságokról is szerezhetnek információkat.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, személyesen is látogasson el hozzánk! Tapasztalja meg a kalotaszentkirályiak vendégszeretetét, ismerje meg a helyi ízeket, szokásokat. Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Külön köszöntöm a község lakóit, akiknek reményeink szerint segítséget nyújt a megújuló honlap. Büszke vagyok múltunkra, hagyományainkra, közös sikereinkre, az elmúlt években történt fejlesztésekre. Meggyőződésem, hogy csak együtt érhetjük el, hogy a jövőben is ezt a községet mindannyian otthonunknak érezzük.

Póka András-György

polgármester